Regulament Joc

Tot ce trebuie sa stiti despre regulile forum/joc/tos

Regulament Joc

Mesajde vdshark » Dum Mar 27, 2016 10:56 pm

1. Orice vanzare/cumparare de conturi care sa includa bani din viata reala este strict interzisa. Jucatorii care vor fi descoperiti ca incalca regulamentul in acest fel vor avea conturile inchise permanent.
Pentru a stimula activaitea jocului deoarece pe moment nu sunt planuri de a aduce jucatori noi, am renuntat la regulile cu privire la babysitting/cedarea conturilor/conturi multiple.
Aceste reguli au fost introduse intr-o perioada cand jocul era cu mult mai activ. In acest moment nu le mai consideram oportune.


2. Abuzurile verbale pe chat/mesaje/nume/nume de ucenici in joc trebuie raportate administratiei prin feedbackul din joc. Aceste abuzuri pot include mesaje/nume cu: Caracter jignitor/Rasist/Discriminator in orice fel.
Pedepsele pentru aceste abuzuri sunt urmatoarele:
Prima abatere - avertisment in joc
A doua abatere - ban de 24 de ore
A treia abatere - ban de 7 zile
Ultima abatere - inchiderea contului permanenta.

3. Reclame in joc - reclamele in joc spre alte jocuri sunt strict interzise - Daca doriti sa discutati alte jocuri , folositi forumul, offtopic - nu spamati alti jucatori.
(discutii nu reclame)

4. In cazul in care ati pierdut un cont sau ati sters un cont - Daca ati pierdut parola - folositi parola pierduta de pe pagina de logare. In cazul in care doriti sa recuperati un cont - tot ce trebuie sa faceti este sa trimiteti un email spre marius@xs-software.com de pe emailul curent al contului pe care doriti sa il recuperati.
Proprietarul de drept care are emailul contului poate sa isi recupereze conturile cedate in acest fel.

5. Emailurile in joc nu pot fi schimbate decat in situatii exceptionale.

6. Numele de utilizator din joc nu poate fi schimbat de catre jucatori. Administratia poate schimba utilizatorul doar daca poate fi considerar jignitor de catre alti jucatori sau comunitate in general.

7. Conturile blocate in trecut pot fi recuperate . Pentru a recupera un cont va trebui sa contacti administratia via email(marius@xs-software.com). Conturile care inca se abat de la regulament nu vor fi recuperate(vanzari si abuzuri)


* Nota - acest regulament a fost adus la zi la data 27 Martie 2016. Administratia isi rezerva dreptul de a adauga sau a scoate parti ale regulamentului dupa cum considera necesar.
Avatar utilizator
vdshark
Site Admin
 
Mesaje: 292
Membru din: Mar Mar 19, 2013 4:26 pm

Înapoi la Regulamente

Cine este conectat

Utilizatorii ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat şi 1 vizitator

cron