Termeni si Conditii (T&C)

Tot ce trebuie sa stiti despre regulile forum/joc/tos

Termeni si Conditii (T&C)

Mesajde vdshark » Joi Apr 11, 2013 2:17 pm

Termeni si conditii generale pentru XS Software JSCo


1. Domeniul de aplicare

XS Software JSCo (denumit in continuare XS Software) opereaza un portal de jocuri online, la Madmoo.com. Pe site-ul XS Software sunt oferite o gama de jocuri online, precum si alte servicii. Aceste servicii includ, de exemplu, posibilitatea de a crea o pagina de profil, participarea la bloguri si forumuri, incarcarea de media, cum ar fi fotografii, texte si jocuri si achizitionarea de obiecte virtuale sau alte servicii. Jucatori de jocuri si servicii XS Software si utilizatorii portalului de jocuri online Madmoo.com sunt denumiti in continuare "Utilizatori". In Termenii si Conditiile generale care urmeaza (in continuare sub denumirea de "Termeni si Conditii"), trimiterile la "Jocuri" sau "Servicii" se refera la jocurile si / sau serviciile oferite de XS Software.
XS Software ofera utilizatorilor Jocuri si Servicii bazate exclusiv pe prezen?i Termeni si Conditii. Termenii si Conditiile Utilizatorului nu sunt considerate ca facand parte din contractul general, cu exceptia situatiei in care XS Software le aproba in scris.
Termenii si conditiile urmatoare se aplica utilizarii portalului de jocuri online Madmoo.com, precum si Jocurilor si Serviciilor online ale XS Software. Jocurile si serviciile pot fi accesate in principal prin intermediul unui calculator personal conectat la Internet prin telefon, ISDN, banda larga sau o conexiune echivalenta. In plus, se pot folosi diverse dispozitive cu posibiltati de conectare la Internet, in cazul carora domeniul de operare si/sau caracteristicile de afisare pot fi limitate.
Prezentii Termeni & Conditii exclud in mod expres intrebarile care ar putea aparea cu privire la stabilirea accesului la Internet, conectarea la site-uri si jocuri online, precum si software-ul unor terte parti, cum ar fi browsere sau software de acces, deoarece aceste servicii nu sunt furnizate de XS Software.

1.1 Utilizatori

1.1.1 XS Software ofera utilizatorilor Jocurile si Serviciile sale cu respectarea Par. 13 din Codul civil german (BGB). Utilizarea Jocurilor si Serviciilor XS Software pentru scopuri pecuniare sau orice alte scopuri comerciale este interzisa.

1.1.2 Doar acele persoane care la momentul inregistrarii au varsta de 18 ani sau care au acordul expres al tutorilor lor juridici sunt indreptatite sa utilizeze intreaga gama de Jocuri si Servicii furnizate de XS Software. Persoanelor sub o anumita varsta, care au acordul expres al tutorelui lor juridic le poate fi, totusi, interzisa participarea la anumite jocuri datorita restrictiilor de varsta aplicabile in mod special acestor jocuri.

1.1.3 La momentul inregistrarii pentru Jocuri si / sau Servicii XS Software, utilizatorul trebuie sa garanteze in mod explicit ca (i) are varsta legala sau (ii), a obtinut acordul expres al tutorelui sau legal.

1.2 Obiectul contractului, utilizarea si modificari ale Jocurilor si Serviciilor

1.2.1 XS Software ofera utilizatorilor sai posibilitatea de a folosi Jocurile si Serviciile care sunt oferite de XS Software pe Internet in conditiile posibilitatilor tehnice si comerciale existente.

1.2.2 Participarea la jocuri se face doar pentru divertisment.

1.2.3 XS Software stocheaza anumite informatii la Madmoo.com, ca parte a serviciilor sale, si ofera utilizatorilor sai posibilitatea de a incarca informatii pe Internet si de a-si creea profiluri personale, etc care pot fi vizualizate de catre alti utilizatori ai jocurilor si serviciilor XS Software, precum si de catre terti.
Mai mult, utilizatorul poate comunica, de asemenea, cu terte parti, prin intermediul portalului Madmoo.com, poate incarca si face schimb de fotografii, videoclipuri, jocuri, muzica si alte tipuri de media, poate publica blog-uri si comentarii, si, deasemenea, poate evalua jocuri, alti utilizatori, terte parti sau tranzactii.

1.2.4 Utilizarea online a Jocurilor si Serviciilor XS Software este posibila prin furnizarea de aplicatii necesare de catre XS Software la URL-urile respective. XS Software isi rezerva de asemenea dreptul de a oferi sau de a vinde jocuri pe alte suporturi digitale, jocuri care pot avea o serie de caracteristici care difera de versiunile lor online. Vanzarea de astfel de jocuri nu se supune acestor Termeni si Conditii.

1.2.5 Utilizarea jocurilor si serviciilor XS Software este in mod expres limitata la persoanele care au creat in prealabil un cont de client (denumit in continuare Cont) la data inregistrarii. Un cont poate fi creat la portalul Madmoo.com sau la URL-ul jocului(urilor) respectiv(e). Un cont care a fost creat la portalul Madmoo.com permite accesul utilizatorului la oricare dintre jocuri, in conditiile stabilite in Sec. 1.1 de mai sus.

1.2.6 Inregistrarea, adica cererea de deschidere a unui cont, se poate realiza prin completarea unui formular si furnizarea informatiilor solicitate de aceasta. Utilizarea jocurilor si / sau a serviciilor XS Software va fi permisa din momentul in care XS Software creaza un cont pentru utilizator.

1.2.7 Un utilizator are dreptul de a crea mai multe conturi la portalul Madmoo.com. Unele jocuri, insa, interzic utilizarea mai multor conturi de catre unul si acelasi utilizator ("interzicerea de multi-conturi"). Informatii detaliate sunt furnizate in regulile jocului(urilor) respectiv(e). XS Software recomanda ca toti utilizatorii cu mai multe conturi sa citeasca cu atentie regulile jocului(urilor) respective(e) deoarece utilizarea mai multor conturi, in anumite jocuri, poate duce la suspendarea imediata a utilizatorului.
Chiar si in jocuri in care utilizatorului ii este permis sa aiba mai mult de un cont, astfel de Conturi nu pot comunica intre ele sau interactiona in nici un fel, forma sau mod (interdictia la "fortare"). In particular, un cont nu poate fi utilizat pentru a crea avantaje pentru un alt cont al aceluiasi utilizator, de exemplu pentru a transfera articole sau moneda de joc dintr-un cont intr-un alt cont al aceluiasi utilizator sau pentru a permite unui cont lupta impotriva altui cont al aceluiasi utilizator.

1.2.8 Odata ce un cont a fost creat, Utilizatorul poate folosi respectivele de jocuri si / sau servicii prin accesarea portalului de jocuri Madmoo.com sau introducand URL-ul respectiv si autentificandu-se ulterior.

1.2.9 Jocurile si serviciile pot fi accesate numai prin intermediul unui browser de web standard sau al unor unelte speciale furnizate sau aprobate in mod expres de catre XS Software (interdictia de script-uri ne-autorizate). Cu alte cuvinte: utilizarea de programe care cauzeaza incarcarea excesiva a servere-lor este strict interzisa. Este interzisa utilizarea de programe care, in mod sistematic sau automat, controleaza jocurile sau functii individuale ale acestora, cum ar fi bot-i, macro-uri, etc, sau care reproduc sau evalueaza jocuri, componente ale jocurilor sau continutul furnizat pe platforma Madmoo.com.

1.2.10 Utilizatorul nu are nici un drept legal de a deschide un cont sau de a publica informatii pe portalul Madmoo.com.

1.2.11 Cerintele actuale, tehnice si de alta natura, pentru jocuri si servicii sunt disponibile pe portalul Madmoo.com si / sau pe site-urile respectivelor Jocuri.

1.2.12 Jocurile si Serviciile XS Software sunt mereu actualizate, adaptate, imbunatatite si modificate. Din acest motiv, utilizatorului ii este acordat numai dreptul de a folosi versiunea curenta a respectivelor Jocuri si Servicii.

1.2.13 Utilizarea versiunii de baza a Jocurilor este gratuita. Unele caracteristici sunt disponibile numai pentru clienti platitori (a se vedea Sec. 7 de mai jos). Utilizarea Serviciilor este gratuita cu exceptia cazului in care se stipuleaza altfel in descrierea serviciilor respective.

1.2.14 Utilizatorul nu are nici un drept legal de a cere perpetuarea Jocurilor si/sau serviciilor XS Software in forma lor de la momentul incheierii contractului. XS Software isi rezerva dreptul de a opri operarea anumitor Jocuri si / sau Servicii XS Software in orice moment, fara preaviz sau justificare. In acest caz, utilizatorul poate alege ca XS Software sa ii acorde un credit pentru a fi utilizat la alte Jocuri sau Servicii XS Software sau poate solicita o rambursare pentru platile pe care le-a facut in avans pentru servicii, cum ar fi beneficii Premium. Dreptul utilizatorului de a rezilia contractul cu efect imediat, datorita imposibilitatii utilizarii Jocurilor si / sau serviciilor care nu pot fi fi utilizate, ramane neafectata. Pretentiile ulterioare emise de utilizator sunt nule cu exceptia cazului in care se specifica altfel in mod expres in acesti Termeni & Conditii.

2 Oferta si incheierea contractului

2.1 Prin completarea formularului de inregistrare pentru cont, utilizatorul incheie un contract cu caracter obligatoriu (denumit in continuare "Cererea Utilizatorului") pentru a utiliza Jocuri si Servicii XS Software. In acest scop, toate campurile din formularul de inregistrare marcate ca fiind "obligatorii" trebuie sa fie completate corect si complet.

2.2 Acordul dintre XS Software si Utilizator este considerat valabil numai dupa ce XS Software aproba Cererea Utilizatorului. Confirmarea Cererii Utilizatorului poate fi comunicata in mod explicit de catre XS Software, ca urmare a unei actiuni din partea XS Software care permite accesul utilizatorului la jocuri si / sau servicii XS Software.

2.3 XS Software va trimite imediat un e-mail de confirmare la adresa de e-mail furnizata de Utilizator la momentul inregistrarii prin care se confirma primirea Cererii Utilizatorului. Aceasta confirmare de primire nu reprezinta neaparat o aprobare a Cererii Utilizatorului. Totusi, acceptarea cererii utilizatorului si confirmarea pentru a accesa Jocurile si Serviciile XS Software pot fi trimise impreuna cu e-mail-ul de confirmare.

3 Dreptul de retragere
Utilizatorul poate revoca declaratia intentiei de a intra intr-un acord contractual pentru Jocuri si Servicii XS Software si de a comanda beneficii premium de la XS Software, fara precizarea motivelor, in termen de doua saptamani, in forma scrisa, prin scrisoare, fax sau e-mail. Aceasta perioada incepe cel mai devreme la primirea acestor instructiuni. Trimiterea retractarii in cadrul perioadei de revocare indeplineste respectarea termenului de anulare. In cazul in care acordul contractual se refera la Serviciile oferite de XS Software, dreptul de retractare va expira daca si atunci cand XS Software a inceput livrarea acestor servicii utilizatorului cu consimtamantul sau explicit inainte de sfarsitul perioadei de revocare sau utilizatorul a solicitat ca XS Software sa porneasca serviciul(ile). Daca utilizatorul a inceput deja sa foloseasca Jocuri, Servicii si / sau beneficii Premium XS software, se considera ca utilizatorul ca a renuntat la dreptul de retractare.
Va rugam adresati anularea la:
XS Software JSCo
130 Simeonovsko Shosse
1700 Sofia, Bulgaria
Bulgaria
Tel.: +359 895 52 52 77
E-mail: office@xs-software.com
Daca anularea este trimisa prin e-mail, numele jocului si / sau serviciilor si, daca este cazul, caracteristicile Premium si numele de utilizator trebuie sa fie furnizate in linia de subiect a e-mail-ului.
In cazul unei retrageri valabile, serviciile sau platile efectuate de catre ambele parti trebuie sa fie returnate si, daca este cazul, orice utilizare asociata trebuie incetata. Acest lucru inseamna ca plata (platile) deja efectuate, nu poate fi complet returnata utilizatorului daca acesta a folosit Jocuri si / sau Servicii XS Software inainte de a isi exercita dreptul de retragere.

4 Disponibilitatea
XS Software-ul garanteaza faptul ca jocurile si serviciile sale vor fi disponibile 90% (nouazeci la suta) din timp, pe o medie anuala. Excluse de la acest procent sunt perioadele de timp in care serverele portal Madmoo.com, Jocurile si / sau Serviciile individuale nu sunt disponibile pe Internet, din cauza unor probleme tehnice sau de alta natura care sunt in afara controlului XS Software, cum ar fi forta majora, vina unor terte parti, etc, precum si perioadele in care se efectueaza lucrarile de intretinere de rutina. XS Software poate restrictiona accesul la Jocuri si Servicii, daca acest lucru este necesar pentru securitatea si pastrarea integritatii retelei, mai ales pentru prevenirea defectiunilor severe sau intreruperilor retelei, software-ului sau a datelor stocate.

5 Accesul la Termeni si Conditii, modificari si notificari suplimentare, contactul de catre Utilizator

5.1 Utilizatorul, prin trimiterea Cererii utilizatorului si prin folosirea Jocurilor si / sau Serviciilor XS Software, accepta acesti Termeni si Conditii ca fiind obligatorii. Acesti Termeni si Conditii se aplica pentru fiecare conectare la portalul Madmoo.com, mai ales atunci cand sunt utilizate oricare dintre Jocurile si / sau Serviciile XS Software. Termenii si Conditiile pot fi tiparite sau salvate pe un mediu digital inainte de trimiterea cererii utilizatorului.

5.2 XS Software isi rezerva dreptul de a modifica sau amenda oricand acesti Termeni & Conditii in cazul unor schimbari ulterioare, cu conditia ca acest lucru sa fie necesar si doar daca utilizatorul nu este dezavantajat printr-o incalcare a bunei credinte.

5.3 Utilizatorul va fi notificat in mod corespunzator, in scris, cu privire la modificarile aduse Termenilor si Conditiilor. Ca regula generala, astfel de anunturi sunt de obicei publicate pe site-urile web unde sunt oferite Jocuri si / sau Servicii XS Software sau prin e-mail. Modificarile aduse Termenilor si Conditiilor vor fi intotdeauna puse la dispozitia utilizatorului printr-un anunt evidentiat, la urmatoarea conectare.

5.4 Utilizatorul poate obiecta fata de modificarile efectuate in Termeni & Conditii in termen de 14 zile de la publicarea notificarii si primirea acesteia de catre utilizator. In cazul in care utilizatorul nu obiecteaza cu privire la modificarile efectuate in Termeni & Conditii dupa publicarea si de la data primirii notificarii acestor modificari, in scris, in termen de 14 de zile si nu trimite obiectiunile la XS Software, sau daca continua sa foloseasca Jocurile si / sau Serviciile XS Software, Termenii & Conditiile schimbate sau modificate, vor fi considerate obligatorii din punctul de vedere al Utilizatorului. In cazul in care Utilizatorul obiecteaza in termenul stabilit, ambele parti au dreptul de a rezilia prezentul acord cu un preaviz de o luna, cu exceptia cazului in care ambele parti au dreptul de reziliere fara notificare in conformitate cu Sec 8.1. Termenii & Conditiile initiale vor ramane in vigoare pana la finalizarea procesului de terminare. Orice plata efectuata pentru Jocuri si / sau Servicii care se extinde dincolo de data incetarii vor fi rambursate utilizatorului in baza unei pro-rate. Pretentiile ulterioare din partea utilizatorului sunt considerate nule.

5.5 XS Software, in cursul informarii utilizatorului cu privire la astfel de modificari, va informa in mod special utilizatorul cu privire la posibilitatea de a obiecta la schimbari, anularea serviciilor, limita de timp stabilita si ramificatii juridice in cazul omiterii trimiterii obiectiei.

5.6 XS Software-ul, in general, va comunica cu utilizatorul prin e-mail, cu exceptia cazului in care se stipuleaza altfel in acesti Termeni & Conditii sau in alte acorduri cu utilizatorul. Utilizatorul se va asigura ca poate primi toate e-mailurile trimise de XS Software la adresa furnizata XS Software in momentul inregistrarii sau ulterior. Utilizatorul este responsabil pentru configurarea si intretinerea filtrului de spam, precum si pentru verificarea in mod regulat a tuturor mesajelor primite la aceasta adresa. XS Software isi rezerva dreptul de a coresponda cu utilizatorii folosind orice forma de comunicare considera necesar.

5.7 Atunci cand contacteaza XS Software, Utilizatorul va indica la care Jocuri si / sau Servicii si la care cont de Joc si / sau de Serviciu se refera in corespondenta.

6 Instructiunile si Regulamentele Jocurilor

6.1 Instructiunile si Regulamentele Jocurilor si / sau serviciilor vor fi publicate pe portalul Madmoo.com sau pe site-urile Jocurilor si / sau Serviciilor respective.

6.2 Utilizatorul este constient de faptul ca joaca, impreuna cu numerosi alti utilizatori, in jocuri online, si ca comunica cu diferiti utilizatori de servicii prin portalul Madmoo.com. Pentru a asigura o interactiune cu succes intre Utilizatorii din Jocuri, este imperios necesar ca regulile sa fie respectate de catre toti Utilizatorii. Prin utilizarea Jocurilor si / sau Serviciilor XS Software, utilizatorul accepta regulamentele si cerintele de participare ca obligatorii din punct de vedere juridic.

6.3 De asemenea, Utilizatorul se va abtine de la a intreprinde orice alta activitate care ar putea interfera cu functionarea normala a Jocurilor si / sau Serviciilor XS Software sau care ar putea perturba interactiunea cu succes intre utilizatorii Jocurilor.

7 Taxe, conditiile de plata, intarzierea efectuarii platilor

7.1 Jocuri Online

7.1.1 Versiunea de baza
In principiu, XS Software ofera utilizatorilor acces la Jocuri din momentul crearii unui cont de utilizator (a se vedea SEC. 1.2 de mai sus). In acest caz, utilizatorului i se va furniza initial doar o versiune de baza a jocului. Creare unui cont si utilizarea versiunii de baza sunt gratuite. Versiunea de baza a jocului poate fi folosita pe termen nelimitat si fara restrictii in functie Joc, fara a aduce atingere dreptului XS Software de a retrage jocul. In versiunea de baza, Utilizatorul nu are acces complet la toate caracteristicile jocului.

7.1.2 Optiuni Premium
Utilizatorul are posibilitatea de a primi Optiuni care nu sunt disponibile in versiunea de baza (denumite in continuare "Optiuni Premium"), in schimbul unei plati. Optiunile Premium oferite pot varia de la un joc la altul. Informatiile referitoare la preturile Optiunilor Premium oferite, functiile incluse cu aceste Optiuni Premium si cerintele lor de utilizare pot fi obtinute de pe site-ul fiecarui joc.
In functie de Optiunea Premium si de pret, se poate face o plata unica in scopul creditarii unui cont cu optiuni sau elemente care pot fi folosite pentru anumite scopuri in conditiile regulilor respectivului joc, sau se pot face plati periodice, cum ar fi zilnic, saptamanal, lunar, trimestrial, semi-anual sau anual.
Jocurile XS Software sunt dezvoltate continuu. XS Software, prin urmare, isi rezerva dreptul de a oferi noi Optiuni Premium in orice moment. In cursul adaptarii si dezvoltarii Jocurilor, XS Software isi rezerva de asemenea dreptul de a intrerupe anumite Optiuni Premium si / sau de a le oferi in versiunea de baza (a se vedea Sec. 7.1.1 de mai sus). Daca un utilizator a facut deja plati in avans pentru Optiuni Premium si nu poate folosi aceste Optiuni Premium, deoarece acestea nu mai sunt oferite si / sau sunt oferite in versiunea de baza, gratuita, XS Software va oferi utilizatorului alte Optiuni Premium, la alegerea acestuia, ca un substitut si / sau va rambursa suma deja platita in baza unei pro-rate. In acest caz, utilizatorul are dreptul de a rezilia contractul cu efect imediat. Pretentiile ulterioare din partea utilizatorului sunt considerate nule.
Daca utilizatorul nu este de varsta legala, acesta garanteaza in mod explicit, in momentul comandarii unor asemenea Optiuni Premium, ca fondurile necesare pentru a plati aceste Optiuni Premium i-au fost date fie in acest anume scop, fie pentru a le utiliza in folosul sau personal.
In cazul in care exista posibilitatea de a descarca software-ul de la un telefon mobil permitindu-se accesul la anumite jocuri, regulile pentru Optiunile Premium se vor aplica, de asemenea, pentru plata acestor costuri acumulate.

7.1.3 Abonament / Reinnoirea automata
Daca platile pentru Optiunile Premium urmeaza a fi efectuate la intervale regulate, utilizatorul incheie efectiv un abonament pentru aceste Optiuni Premium care va fi reinnoit automat daca nu este anulat de catre utilizator inainte de sfarsitul termenului stabilit asa cum se stipuleaza in Sec 8.2 mai jos. Termenii de abonament sunt descrisi in regulamentele Jocurilor respective.

7.1.4 Conditii de plata si data scadenta de plata
XS Software este autorizat de a cere plata in avans pentru utilizarea Optiunilor Premium (a se vedea Sec. 7.1.2 de mai sus). Astfel de plata va avea scadenta la incheierea contractului si va fi debitata din contul bancar sau incasata din contul de card de credit furnizate de catre utilizator, in masura in care utilizatorul nu a optat pentru o alta forma de plata, de exemplu, plata prin mesaj text pentru Optiunile Premium. Suma care urmeaza sa fie colectata va fi afisata ca "Madmoo.com" sau "XS Software" pe facturile de card de credit sau pe extrasele de cont bancar.

7.1.5 Ajustarea Taxelor
XS Software isi rezerva dreptul de a reduce preturile sau de a oferi noi produse, servicii sau metode de plata in orice moment, fie cu titlu temporar, fie permanent. In plus, XS Software este autorizat sa schimbe preturile in orice moment cu un preaviz de sase saptamani, in scris sau prin e-mail trimis la adresa furnizata de catre utilizator. Pretul schimbat va intra in vigoare in cazul in care utilizatorul nu obiecteaza cu privire la pretul schimbat in termen de sase saptamani. Relatia contractuala va fi continuata in conformitate cu conditiile si preturile schimbate. XS Software, in cursul notificarii utilizatorului cu privire la aceste modificari, va informa in mod special utilizatorul cu privire la posibilitatea de a obiecta la schimbari, la anularea de servicii, la limita de timp stabilita si ramificatiile juridice, in cazul in care obiectia nu e trimisa.
Daca Utilizatorul obiecteaza in termenul stabilit, ambele parti isi rezerva dreptul de a denunta prezentul acord in termen de o luna, cu exceptia cazului in care dreptul de reziliere imediata, conform Sec. 8.1, exista deja. Pana la rezilierea contractului, termenii si conditiile initiale vor ramane in vigoare.
Orice plata efectuata pentru jocuri si / sau servicii care se extinde dincolo de data incetarii va fi rambursata utilizatorului in baza unei pro-rate. Pretentiile ulterioare din partea utilizatorului sunt considerate nule.

7.2 Intarzierea efectuarii platilor
In caz de intarziere, XS Software este autorizat sa perceapa dobanda stabilita la 5%, peste rata de baza de creditare curenta. XS Software are, de asemenea, dreptul de a intrerupe serviciile si de a suspenda contul(urile) utilizatorului in cazul in care plata este intarziata. In timpul perioadei de suspendare a contului nu se vor incasa plati pentru abonamentele curente. Cu toate acestea, XS Software este autorizat sa impuna o taxa de procesare pentru suspendarea contului, pentru informarea utilizatorului asupra suspendarii contului, pentru reactivarea contului sau pentru crearea unui nou cont, atunci cand se face plata integrala. Cuantumul taxelor de procesare poate fi gasit pe portalul Madmoo.com prin accesarea jocului si / sau serviciului respectiv. Utilizatorul are dreptul de a dovedi ca n-a avut loc nici un prejudiciu sau ca doar un nivel semnificativ de mic de pagube a fost cauzat de intarzierea platii.

7.3 Inversari de debit direct, Taxe de anulare
In cazul in care XS Software suporta costurile si / sau pierderile ca urmare a esecului utilizatorului de a-si indeplini obligatiile de plata sau ca urmare a prezentei insuficiente de fonduri in contul bancar al utilizatorului si / sau daca XS Software este taxat cu o taxa de anulare datorata anularii unei plati in debit direct, utilizatorul va suporta toate taxele de anulare generate, ca urmare a acestor actiuni. XS Software are dreptul de a solicita plata costurilor generate de incercarile repetate de a debita taxele din contul utilizatorului, impreuna cu taxele originale. In cazul in care plata taxelor se face prin debit direct sau card de credit, si daca apare o inversare de debit, XS Software va percepe o taxa de serviciu de 9.60 EUR pentru fiecare tranzactie in debit direct / card de credit, plus taxele bancare acumulate. Utilizatorul are dreptul de a dovedi ca nu a avut loc nici un prejudiciu sau ca doar un nivel semnificativ de mic de paguba a fost cauzat de intarziere de plata.

7.4 Ne-garantarea premiilor
XS Software nu garanteaza premii pentru Utilizatori. In special, Utilizatorii nu au dreptul de a pretinde plata premiilor, cu exceptia cazului in care o astfel de pretentie este in mod explicit specificata in acesti Termeni si Conditii.
O astfel de pretentie pentru plata unui premiu poate fi permisa numai in cazul in care XS
Software a oferit in mod explicit sau a facut reclama unui astfel de premiu.

7.5 Lipsa dreptului de respingere; lipsa dreptului de refuz la plata; lipsa dreptului de transmitere
Utilizatorul poate respinge o pretentie a XS Software pentru conturile restante doar daca motivele sale sunt incontestabile sau daca au fost declarate ca fiind valabile din punct de vedere juridic. Utilizatorul poate retine plata doar daca motivarea este legata de aceiasi Termeni si Conditii. Utilizatorul nu are dreptul de a isi transfera pretentiile catre o terta parte.

7.6 Servicii
АCu exceptia cazului in care se stipuleaza altfel in descrierea serviciului, serviciile pot fi utilizate gratuit.
Sec. 7.1 pana la Sec. 7.5 se aplica serviciilor taxabile.

7.7 Carduri de credit şi abonamente PayPal
InstantPay este un abonament cu plată. După ce ţi-ai dat acordul să beneficiezi de un bonus de 20% la viitoarele achiziţii, o sumă de bani îţi va fi percepută o dată la două săptămâni de la momentul primii cumpărături. Datele tale legate de plăţi vor fi salvate pe portalul unui furnizor extern şi nu vor fi folosite cu alte scopuri. XS Software nu colectează date legate de carduri de credit şi/sau PayPal şi nu este responsabil în cazul în care propritarul ar fi prejudiciat. Poţi verifica oricând statusul abonamentului tău de la Profil şi suport >Şterge abonament.

8 Termen, Terminare

8.1 Perioada de timp nedeterminata
Toate contractele incheiate intre utilizator si XS Software sunt valabile pentru o perioada nedeterminata de timp cu exceptia cazului in care in Termeni si Conditii a fost in mod expres mentionata o perioada limitata de timp.

8.2 Perioada de timp limitata
In cazul in care Termenii si Conditiile de utilizare a Jocurilor, serviciilor si / sau optiunilor premium au fost acceptate pentru o perioada limitata de timp (a se vedea SEC. 7.1.2 si SEC. 7.1.3), se aplica urmatoarele reglementari. Contractul de utilizare a Jocurilor, serviciilor si / sau optiunilor premium va fi reinnoit in mod automat pentru aceeasi perioada de timp, cu exceptia cazului in care contractul initial de abonament sau contractul pentru utilizare a jocurilor, serviciilor si / sau optiunilor premium a fost reziliat de catre utilizator cu cel putin 14 zile inainte de sfarsitul acestui termen.

8.3 Declararea motivelor; terminarea datorata unui motiv important
Dreptul de a rezilia relatia contractuala poate fi exercitat de catre oricare dintre parti, fara precizarea motivelor.
De asemenea, partile pot rezilia acordul contractual pentru utilizarea Jocurilor, Serviciilor si / sau optiunilor premium din motive importante, in orice moment, fara a aduce atingere reglementarilor de mai sus.
In cazul in care, din motive importante, XS Software este responsabil pentru incetarea prematura a acordului contractual pentru utilizarea Jocurilor, Serviciilor si / sau optiunilor premium, utilizatorului i se vor restitui orice plati facute (mai ales pentru optiunile premium) care se aplica pentru perioada dupa care terminarea devine efectiva, in baza unei pro-rate. Orice alte pretentii ale utilizatorului sunt considerate nule cu exceptia cazului in care se specifica altfel in acesti Termeni & Conditii.
XS Software are dreptul de a rezilia acordul contractual in special pentru, dar fara a se limita la, urmatoarele motive:
• Utilizatorul este in intarziere la plata taxelor cu cel putin EUR 5,00 si nu a platit in ciuda faptului ca a primit doua notificari;
• Utilizatorul incalca cu buna stiinta legea sau normele jocurilor si / sau serviciilor, si nu isi intrerupe actiunile in ciuda faptului ca a primit un avertisment. Nu este necesar un avertisment in cazul unei abateri grave, atunci cand ar fi nejustificat sa se astepte din partea XS Software sa ramana obligat prin relatie contractuala;
• Utilizatorul nu si-a folosit contul pentru o perioada de patru saptamani in ciuda faptului ca a primit o notificare;
Cazuri in care nu ar fi justificat sa se astepte ca XS Software sa ramana obligat prin contract, in general, includ urmatoarele:
• Utilizatorul incalca dreptul penal;
• Utilizatorul incalca interdictia de mai multe conturi care poate fi prevazuta in normele respectivului joc (a se vedea Sec. 1.2 de mai sus);
• Utilizatorul incalca interdictia de a forta (a se vedea SEC. 1.2 de mai sus);
• Utilizatorul incalca interdictia de script-uri ne-autorizate (a se vedea SEC. 1.2 de mai sus);
• Utilizatorul furnizeaza informatii false in mod deliberat in momentul inscrierii (a se vedea SEC. 2, Formular de Cerere a Utilizatorului) sau atunci cand face plata pentru optiunile premium (a se vedea SEC. 7.1).
In cazul in care XS Software inceteaza in mod corect acordul contractual pentru motive importante, XS Software are dreptul de a percepe suma de 75% din toate taxele pe care Utilizatorul ar fi trebuit sa plateasca pentru restul perioadei daca utilizatorul ar fi reziliat contractul in termenul stabilit asa cum este reglementat de acordul contractual. Dreptul utilizatorului de a dovedi ca nu a avut loc nici un prejudiciu sau ca un nivel suficient de mic de pagube a fost cauzat ca urmare a incetarii ramane neafectat.

8.4 Forma scrisa de reziliere
In cazul in care nu exista nici o optiune de reziliere a contractului in Jocurile respective, rezilierea trebuie sa fie prezentata in forma scrisa, e-mail-ul fiind considerat a fi in conformitate cu cerinta de forma scrisa. Incetarea contractului din motive importante poate fi declarata numai in forma scrisa si trebuie sa includa motivul (ele) anularii.

9 Responsabilitati si alte obligatii ale utilizatorului; Raspunderea pentru Informatii Incarcate de catre utilizator; Drepturi de autor

9.1 Responsabilitati

Responsabilitatea principala a utilizatorului este de a plati taxele acumulate, cu exceptia cazului in acesta foloseste versiunea de baza a Jocurilor si/sau serviciilor (a se vedea SEC. 7.1.1 de mai sus). O alta responsabilitate principala a utilizatorului este de a prezenta in mod corect si complet toate informatiile solicitate de XS Software la intrarea in acord contractual sau in timpul relatiei contractuale cu utilizatorul. Prin urmare, Utilizatorul declara ca toate informatiile referitoare la persoana sa sau alte informatii relevante pentru contract (in special detaliile bancare sau de card de credit) si acelea pe care le furnizeaza in cadrul cererii utilizatorului sau in cursul acordului contractual sunt complete si corecte conform cunostintelor sale. Utilizatorul se obliga sa informeze XS Software, fara intarziere, despre orice modificare a acestor informatii. La cererea XS Software, utilizatorul trebuie sa confirme informatiile. Utilizatorul este obligat sa respecte regulile jocului. In cazul incalcarii repetate a regulilor, in ciuda avertismentelor in acest sens, sau in cazul unor incalcari grave ale normelor (a se vedea Sec. 8.3.1), XS Software isi rezerva dreptul de a suspenda toate serviciile imediat si fara avertisment si de a rezilia contractul.

9.2 Instalarea Software-ului

XS Software nu este raspunzator pentru daune sau pierderi de date de pe computerul utilizatorului care pot fi cauzate de instalarea unui software care nu provine de la XS Software.

9.3 Obligatii suplimentare ale utilizatorului

9.3.1 XS Software ofera Jocurile si serviciile disponibile online pentru a fi utilizate cu un browser web. XS Software nu furnizeaza si nici nu instaleaza nici un software necesar calculatorului utilizatorului, in special, dar fara a se limita la sistemul de operare, browser-ul de web sau plug-in-uri, cum ar fi Flash sau Java, daca este cazul. De asemenea, XS Software nu ofera nici o servicii de sprijin pentru instalarea unui astfel de software. Este doar responsabilitatea utilizatorului de a mentine computerul intr-o stare care sa permita utilizarea jocurilor XS software. Prin urmare, XS Software nu ofera nici un fel de sprijin tehnic pentru instalarea de software necesar la nivel local.

9.3.2 Utilizatorul se obliga sa trateze intr-un mod strict confidential toate datele furnizate de XS Software, pentru acces la jocuri si Servicii (autentificare, parole etc). Utilizatorul va informa XS Software, fara intarziere, daca afla sau suspecteaza ca o terta parte neautorizata a intrat in posesia respectivelor date. XS Software recomanda utilizatorului sa faca acest lucru in scris, de exemplu prin e-mail. In cazul in care, prin neglijenta utilizatorului, terte parti, cu ajutorul datelor de acces, obtin acces la Jocurile si / sau serviciile XS Software, utilizatorul va fi tras la raspundere pentru toate taxele si cheltuielile care sunt generate. XS Software are dreptul de considera toate intrarile intr-un cont, cu datele utilizatorului, ca fiind intrari in cont ale utilizatorului insusi. Din motive de securitate, XS Software recomanda ca parolele sa fie modificate in mod regulat. Utilizatorul este singurul responsabil pentru utilizarea contul sau.

9.3.3 In cazul in care XS Software are un motiv justificat sa creada ca o terta parte neautorizata este in mod incorect in posesia datelor de acces, XS Software poate, la latitudinea sa, schimba datele de acces la cont, fara notificare prealabila sau poate suspenda contul respectiv. XS Software va informa prompt utilizatorul de drept si, la cerere, ii va comunica noile date de acces fara intarzieri nejustificate. Utilizatorul nu are dreptul de a cere ca datele de acces originale sa fie restaurate.

9.3.4 XS Software protejeaza sistemele sale impotriva virusilor. Chiar si asa, infectiile virale nu pot fi complet excluse. De asemenea, este posibil ca terte parti neautorizate sa trimita e-mail-uri folosind numele XS Software fara acordul XS Software si ca astfel de e-mail-uri sa contina virusi, spyware sau link-uri catre continut web care, la randul lor, pot contine virusi sau spyware. XS Software nu are nici o influenta asupra unor astfel de evenimente. Utilizatorul este de acord sa verifice pentru virusi toate mesajele primite, trimise sau pretins trimise de catre sau in numele XS Software. Acelasi lucru se aplica pentru e-mail-uri de la alti utilizatori ai Jocurilor sau Serviciilor.

9.3.5 Utilizatorul este de acord sa respecte instructiunile XS Software, ale angajatilor sai, ale mandatarilor si ale imputernicitilor, mai ales, dar fara a se limita la cele ale administratorilor si moderatorilor de forumuri pentru un anumit Joc si / sau Serviciu.

9.3.6 Utilizatorul este de acord ca nu trebuie, in nici o imprejurare, sa utilizeze un Cont, nume de login sau parola ale unui alt utilizator.

9.4 Obligatii ale utilizatorului privind Informatiile incarcate

9.4.1 Utilizatorul manifesta grija cuvenita in selectia informatiilor pe care le pune la dispozitia altor utilizatori, prin incarcare pe portalul Madmoo.com.

9.4.2 Utilizatorul nu va folosi Serviciul (ile) pentru a distribui continut, care include dar nu se limiteaza la imagini, clipuri video, link-uri, nume, cuvinte care contin materiale reprobabile politice, religioase, ofensatoare, jignitoare, violente, sexiste, pornografice sau de alta natura, mai ales incluzandu-le pe cele cu continut rasist, extremist de dreapta sau extremist de stanga, persoane sau calificative. In plus, utilizatorul este de acord sa nu utilizeze termeni, nume, imagini, clipuri video, muzica, jocuri, sau alte materiale protejate prin drepturi de autor sau in orice alt mod legal. In caz de indoiala, Utilizatorul va elimina cu promptitudine orice continut contestat de catre XS Software. De asemenea, XS Software are dreptul de a elimina astfel de continut discutabil cu de la sine putere. Utilizatorul va respecta intotdeauna toate legile si reglementarile care se aplica, in special in ceea ce priveste protectia tinerilor, datele de confidentialitate, de protectie a drepturilor personale, protectia impotriva calomniei si defaimarii, legile drepturilor de autor si marcile comerciale.

9.4.3 Utilizatorul nu poate folosi serviciul (ile) in scopuri ilegale sau neautorizate. Este strict interzisa utilizarea numelor conturilor sau a adreselor de e-mail ale altor utilizatori, fara consimtamantul lor expres prealabil, in scopul trimiterii de e-mailuri nesolicitate, mesaje promotionale sau pentru orice alte scopuri comerciale.

9.4.4 XS Software are dreptul de a sterge orice continut prezentat de catre utilizator prin incalcarea din culpa a regulilor si regulamentelor de mai sus.

9.4.5 XS Software are in special dreptul de a sterge orice informatie, in tot sau in parte, care a fost prezentata de catre utilizator si care contine indicatii clare de incalcare a acestor Termeni si Conditii, a instructiunilor si normelor serviciului respectiv (e) sau sunt in orice fel in contradictie cu legea in vigoare. Acest informatii includ dar nu se limiteaza la:
• informatiile care sunt in mod explicit ofensatoare, rasiste, fanatice, sau glorifica violenta;
• informatii care sunt de natura molestatoare, ofensatoare, amenintatoare, obscena, denigratoare sau defaimatoare pentru alte persoane;
• informatiile care sunt sexiste, pornografice sau nocive in orice fel pentru persoane minore, sau care contin link-uri catre site-uri nepotrivite pentru persoane minore;
• informatii care sunt false sau care induc in eroare si / sau care sunt destinate promovarii activitatilor ilegale;
• copiile ilegale sau neautorizate sau distributia unor opere protejate prin dreptul de autor, cum ar fi prin furnizarea de programe pentru calculator ilegale sau link-uri catre programe de computer ilegale, informatii despre cum se pot evita masurile de protectie la copiere, copii ilegale de muzica, link-uri catre copii ilegale de muzica sau alte incalcari ale drepturilor de autor;
• trimiterea de e-mailuri nesolicitate, e-mailuri in lant si / sau de e-mailuri "la gramada", mesaje instantanee nesolicitate, spimming si spam-uri;
• paginile cu acces limitat sau imagini care sunt ascunse sau protejate prin parola;
• promovarea sau sustinerea activitatilor criminale sau furnizarea de instructiuni pentru comiterea activitatilor criminale, inclusiv, dar fara a se limita la informatiile privind productia sau achizitionarea de arme, pornografia infantila, frauda, traficul de droguri, jocurile de noroc, urmarirea, spam-ul, spimming, distribuirea de virusi de calculator si alte fisiere nocive, incalcarea drepturilor de autor, incalcarea dreptului de brevet si / sau furtul de secrete comerciale;
• furnizarea de imagini ale unei alte persoane fara acordul expres al persoanei in cauza.
• promovarea activitatilor comerciale sau de vanzare, cum ar fi concursuri, tombole, oferte de schimb, anunturi clasificate si / sau scheme piramidale;
• adresarea de solicitari catre alti utilizatori de a dezvalui informatii personale in scopuri comerciale sau ilegale, sau obtinerea datelor lor de autentificare prin inselaciune;


9.4.6 Utilizatorul nu are dreptul sa ceara ca astfel de informatii eliminate sa fie restaurate. Mai mult, XS Software are de asemenea dreptul de a exclude utilizatorul care a cauzat ofensa din utilizarea continua a serviciului respectiv(e) si, in caz incalcarilor repetate ale interdictiilor mentionate mai sus, in ciuda notificarii scrise, de a rezilia contul utilizatorului, fara avertizare prealabila. XS Software isi rezerva dreptul de a emite orice alte pretentii necesare si suplimentare, in special dreptul la despagubiri.

9.4.7 Utilizatorul va informa XS Software in cazul in care afla despre utilizarea abuziva a Serviciului(ilor) de catre alti utilizatori sau terti, cum ar fi punerea la dispozitie sau trimiterea de informatii care incalca aceasta Sect.
Pentru a se asigura ca pot fi luate masuri eficiente, XS Software cere ca astfel de informatii sa fie furnizate in scris (de exemplu, e-mail).

9.5 Raspunderea Utilizatorului In ceea ce priveste informatiile incarcate

9.5.1 Utilizatorul este singurul responsabil pentru orice fel de texte, imagini, poze, fotografii, inregistrari video, sunete, muzica, drept de autor sau alte materiale, informatii etc (denumite in continuare "informatii incarcate") pe care le incarca pe portalul Madmoo.com sau le imparte cu alti utilizatori. XS Software nu accepta si nici nu avizeaza astfel de informatii.

9.5.2 XS Software nu are control asupra Informatiilor incarcate pe portalul Madmoo.com. XS Software nu evalueaza informatiile incarcate inainte de a fi facute publice. In cazul in care XS Software afla ca o anumita informatie incarcata e ilegala acesta va fi stearsa cu promptitudine.

9.5.3 XS Software declina orice responsabilitate sau garantie in ceea ce priveste informatiile incarcate, in special in ceea ce priveste acuratetea, caracterul complet si corectitudinea.

9.6 Drepturi de autor

9.6.1 Utilizatorul pastreaza toate drepturile asupra Informatiilor incarcate. Prin trimiterea de informatii la portalul Madmoo.com, la jocuri sau la servicii, utilizatorul acorda XS Software o licenta non-exclusiva, revocabila, gratuita, de a oferi, afisa, reproduce si distribui astfel de informatii.

9.6.2 Utilizatorul nu acorda XS Software nici un alt drept suplimentar pentru Informatiile incarcate. XS Software nu este autorizat sa utilizeze sau sa distribuie informatiile incarcate in afara portalului Madmoo.com, jocurilor sau serviciilor.

9.6.3 Prin trimiterea de informatii, Utilizatorul recunoaste si accepta ca informatiile incarcate pe portalul Madmoo.com pot fi accesate la nivel global prin intermediul internetului. Prin incarcarea unor astfel de informatii, Utilizatorul este de acord cu aceste conditii.

9.6.4 Licenta mentionata mai sus se termina atunci cand continutul incarcat este eliminat din portal Madmoo.com si din Servicii de catre utilizator.

10 Pretentii bazate pe defecte

10.1 XS Software acorda accesul utilizatorului la Jocuri si Servicii doar in versiunea lor actuala (sec. 1.2). Utilizatorul nu are dreptul sa ceara mentinerea sau restabilirea unei anumite versiuni sau game de functii ale jocurilor si / sau serviciilor. Utilizatorul ia la cunostinta si este de acord ca Jocurile si serviciile furnizate de XS Software, la fel ca orice alt software, nu pot fi niciodata complet lipsite de erori. Prin urmare, jocurile si serviciile pot fi considerate a fi defecte doar in cazul in care gradul lor de utilizare este afectat grav si pe o perioada sustinuta de timp.
Utilizatorul va documenta orice defectiuni ale Jocurilor si / sau serviciilor si / sau ale altor livrari ale XS Software, si le va documenta pe deplin, in scris, impreuna cu un protocol al mesajelor de eroare afisate. Inainte de a raporta un posibil defect, utilizatorul va consulta instructiunile jocurilor si/sau serviciilor, precum si orice alte instrumente de depanare oferite de XS Software (mai ales listele de intrebari frecvente si board-uri pentru rezolvarea problemelor). Utilizatorul, in masura posibilitatilor, va sprijini XS Software in incercarea de a depana jocul sau serviciul in cauza.

10.2 Utilizatorul va notifica XS Software, fara intarziere, in forma scrisa, asupra oricaror defecte descoperite. Defecte vizibile ale produselor - inclusiv bunuri virtuale - trebuie sa fie raportate la XS Software, in scris, in termen de doua saptamani de la primirea acestor bunuri. Pentru a respecta acest termen, este suficient ca raportul sa fie trimis in perioada de timp alocata. In cazul in care nu s-a facut notificare in cadrul acestui termen, toate pretentiile bazate pe respectivele defecte sunt nefondate. Pentru a dovedi incadrarea in termenul limita se recomanda sa se prezinte aceste rapoarte in scris (fax, scrisoare sau e-mail) la XS Software.

10.3 XS Software nu este raspunzator pentru defecte cauzate de influente externe, de manipulare defectuoasa de catre utilizator, forta majora sau de modificari sau manipulari, care nu sunt efectuate de catre XS Software.

10.4 XS Software nu isi asuma nici un fel de garantii.

11 Limitarea raspunderii

11.1 XS Software nu este in nici un fel responsabil pentru daune-interese cu exceptia cazului in care acestea sunt cauzate intentionat sau prin neglijenta grava. Limitarea raspunderii mentionata anterior nu se aplica pentru vatamarea asupra vietii, corpului si sanatatii. Ea nu se aplica in cazul in care prejudiciul este rezultatul unei incalcari a unei obligatii fundamentale, unei obligatii esentiale sau a unei garantii. XS Software ramane responsabil de raspundere fata de produs, conform Sec. 44 A TKG.

11.2 Raspunderea pentru incalcarea unei obligatii cardinale sau a unei obligatii esentiale este limitata la daunele care ar fi putut fi prevazute.

11.3 Daunele care pot fi prevazute sunt limitate la 200.00 EUR per cont.

11.4 Limitarea raspunderii mentionate anterior se aplica si la raspunderea individuala a personalului, angajatilor, asistentilor si agentilor indirecti ai XS Software, si mai ales colaboratorilor, reprezentantilor, organelor, actionarilor XS Software si membrilor sai.

11.5 XS Software este raspunzator numai pentru consultanta in ceea ce priveste continutul jocurilor si serviciilor sale.

11.6 XS Software se distanteaza in mod explicit de continutul oricaror site-uri web in care exista legaturi directe sau indirecte la site-urile XS Software. XS Software nu-si asuma nici o responsabilitate pentru aceste continuturi si / sau site-uri web. Furnizorii respectivelor site-urile sunt responsabili pentru continutul lor.

12 Confidentialitatea datelor

12.1 Datele cu caracter personal ale utilizator vor fi colectate, prelucrate si utilizate de catre XS Software, fara nici un alt acord explicit, numai in scopul completarii contractului (inclusiv facturarea), atata timp cat XS Software nu este obligat prin lege sa dezvaluie astfel de date. Colectarea, utilizarea si prelucrarea datelor sunt efectuate electronic.

12.2 XS Software, cu toate acestea, isi rezerva dreptul de a informa electronic utilizatorul despre jocuri si alte servicii conexe, care sunt oferite de XS Software, fara acordul explicit al utilizatorului, dar in limitele legale, atat timp cat utilizatorul nu are obiectii. Utilizatorul are dreptul de a se opune in orice moment, fara a trebui sa suporte costuri suplimentare, altele decat cele pentru livrarea obiectiei la preturi standard publicate.

12.3 XS Software creeaza profiluri de utilizare folosind pseudonime, pentru publicitate si in scopuri de cercetare de piata si pentru proiectarea de jocuri si / sau servicii conform cerintelor. Utilizatorul are dreptul de a se opune in orice moment la prelucrarea si utilizarea datelor sale in acest mod. La cererea utilizatorului, XS Software va oferi imediat, in mod gratuit, utilizatorului informatii privind toate datele salvate referitoare la persoana sa sau la pseudonim. In general, aceste informatii vor fi furnizate utilizatorului prin mijloace electronice de comunicare.

12.4 XS Software are dreptul de a transmite informatiile utilizatorului, necesare platilor, catre alti furnizori de servicii sau terte parti, in masura in care acest lucru este necesar pentru determinare a taxelor utilizatorului si pentru facturare. XS Software va informa utilizatorul cu privire la numele tertelor parti implicate. XS Software este autorizat sa transmita informatiile de plata ale utilizatorului catre o terta parte insarcinata cu colectarea taxelor daca si atunci cand aceste informatii sunt necesare indeplinirii acestui scop. XS Software nu va transmite datele utilizatorului sau continutul mesajelor private ale utilizatorului catre terte parti fara a obtine consimtamantul utilizatorului, atat timp cat XS Software nu este obligat prin lege sa dezvaluie astfel de informatii.

12.5 XS Software avertizeaza in mod explicit utilizatorul ca securitatea si confidentialitatea datelor transmise in retele de comunicare deschise, cum ar fi internetul, nu pot fi garantate cu nivelul actual al tehnologiei. Utilizatorul admite ca furnizorul are posibilitatea de a vizualiza date stocate de utilizator pe site-urile de pe serverele furnizorului si, in anumite circumstante, poate fi in masura sa vizualizarea date suplimentare ale utilizatorilor salvate acolo, din punct de vedere tehnic. De asemenea, in anumite circumstante, alti utilizatori de Internet ar putea fi in masura, din punct de vedere tehnic, sa obtina acces neautorizat la retea si sa monitorizeze sau sa controleze schimbul de informatii. Utilizatorul poarta intreaga responsabilitate pentru securitatea datelor si pentru copiile de rezerva ale datelor pe care le transmite prin Internet si / sau care sunt stocate pe servere de web.

12.6 Jucătorii înregistraţi şi vizitatorii acceptă necondiţionat procesul de analiză aplicat de XS Software

13 Clauze finale

13.1 Orice schimbare, modificare sau reziliere a contractului, fie partial sau in totalitate, inclusiv orice dispozitie care suspenda sau modifica cerinta de utilizarea a formei scrise, trebuie sa fie facuta in scris pentru a fi considerata valabila.

13.2 Locul legal de jurisdictie este Sofia, Bulgaria, in eventualitatea in care utilizatorul isi schimba domiciliul legal sau resedinta obisnuita intr-un loc din afara Republicii Bulgaria dupa ce a fost incheiat contractul. Aceste conditii se aplica si in cazul in care domiciliul legal sau resedinta obisnuita nu sunt cunoscute, la momentul in care o actiune legala este depusa.

13.3 Contractele incheiate de catre XS Software in baza acestor Termeni si Conditii si orice creante care rezulta din acestea sunt exclusiv sub incidenta Legii Republicii Bulgaria; tot Legea Republicii Bulgaria se aplica excluderii prevederilor referitoare la Conventia Natiunilor Unite privind contractele de vanzare internationala a marfurilor si excluderii dreptul international privat bulgar.

13.4 Daca oricare dintre prevederile acestor Termeni si Conditii nu sunt valabile sau devin nevalabile, valabilitatea celorlalte prevederi nu va fi afectata.

Sofia, September 15, 2009
XS Software JSCo
130 Simeonovsko Shosse
1700 Sofia, Bulgaria
Tel.: +359 895 52 52 77
e-mail: office@xs-software.com
Chief Executive Officer:
Hristo Tenchev
HTC Reg. 200757660
VAT ID No.:BG200757660
Avatar utilizator
vdshark
Site Admin
 
Mesaje: 292
Membru din: Mar Mar 19, 2013 4:26 pm

Înapoi la Regulamente

Cine este conectat

Utilizatorii ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat şi 1 vizitator

cron